موجودی و قیمت کالاها تا تاریخ 1 اردیبهشت 1403 به‌روز است.
آخرین به‌روزرسانی 04-08-1402

واردات قطعات و لوازم موبایل چه چالش‌هایی داره؟ آیا من هم می‌تونم واردکننده و یا فروشنده عمده قطعات و لوازم تعمیرات موبایل در ایران باشم؟ چرا چین نقشی اساسی در بازار جهانی موبایل داره؟! بزرگترین وارد کننده قطعات موبایل در ایران کدوم شرکته؟ از کدوم سایت اینترنتی لوازم جانبی موبایل رو خریداری کنم؟ بهترین فروشگاه اینترنتی که می‌تونم قطعات اصلی موبایل رو عمده بخرم کجاست؟

بزرگترین وارد کننده قطعات موبایل

این قبیل سؤالات، زیاد برای فروشندگان قطعات موبایل و یا تعمیرکاران حرفه‌ای موبایل پیش میاد و باتوجه به یک دهه فعالیت مجموعه آر ام جی اس ام در زمینه واردات قطعات اصل و واردات لوازم جانبی موبایل، ما در ادامه به تمامی این سؤالات پاسخ میدیم.

ثبت سفارش و خرید عمده rmgsm

چرا عمده قطعات موبایل و لوازم جانبی در چین تولید میشه؟

ازجمله دلایل مهمی که چین به بزرگترین تولیدکننده موبایل و قطعات موبایل تبدیل شده، اینست که مهم‌ترین و معروف‌ترین برندهای موبایل نظیر شیائومی، هوآوی، اوپو و وان پلاس در چین تولید میشه. این برندهای موبایل تماماً طراحی، مهندسی ساخت و تولیدشان در چین صورت می‌گیره؛ همچنین یه سری از برندهای بسیار معروف گوشی‌های هوشمند مثل اپل و سامسونگ هم هستند که هرچند طراحی و مهندسی سخت‌افزاری اونا در کشورهای مبدأ انجام میشه ولی تولیدشون در چین صورت می‌گیره؛ پس طبیعی هست که تولید عمده قطعات و لوازم جانبی موبایل در این کشور باشه.

برترین برندهای لوازم جانبی موبایل در چین

بزرگترین واردکنندگان قطعات موبایل از چین

چین کشوری قدرتمند در زمینه تکنولوژیه و همواره در زمینه تولید و فروش موبایل، لوازم جانبی موبایل و قطعات آن پیشرو بوده و ایران ازجمله کشورهایی هست که میشه به‌عنوان یکی از مشتری‌های ثابت چین ازش نام برد. در ایران، طرفداران محصولات مرغوب چینی کم نیست و واردکنندگان زیادی وجود دارند که به تنوع و کیفیت محصولات توجه می‌کنن و همیشه مرغوب‌ترین‌ها رو به دست مصرف‌کننده می‌رسونن؛ پس این تصور که کالاهای چینی مرغوب نیستند، صحیح نیست؛ چراکه محصولات چینی همانند سایر محصولات، از نظر کیفیت متفاوتند و اینکه چه محصولی به کشور وارد بشه، به تصمیم واردکننده بستگی داره. به عنوان مثال مجموعه آر ام جی اس ام (Rmgsm) که یکی از بزرگترین واردکنندگان قطعات موبایل از چین هست همواره کیفیت کالا رو در اولویت انتخاب محصولات وارداتی قرار داده و ازین طریق توانسته سابقه‌ای درخشان در زمینه واردات و عرضه محصولات داشته باشه. همچنین مجموعه‌های دیگری هم در ایران نظیر: آرتین تجارت پرگاس، آسان جی‌اس‌ام، مای‌فون و جی‌پی جی‌اس‌ام هستند که جزو واردکنندگان قطعات موبایل به کشورند و در کنار سایر همکاران فعال در این زمینه، جزو بزرگترین واردکنندگان قطعات موبایل به ایران محسوب میشن. در ادامه با پرفروش‌ترین برندهای موبایل و لوازم جانبی‌های موبایل چینی که در ایران پرطرفدارند، آشنا میشیم.

بزرگترین واردکنندگان قطعات موبایل از چین

پرفروش‌ترین برندهای موبایل

  • سامسونگ (Samsung)

سامسونگ، شرکتی کره‌ای و چندملیتی هست که در سئول واقع شده و در صنایع مختلف فعالیت داره. مجموعه سامسونگ در ابتدا به‌عنوان یک شرکت بازرگانی راه‌اندازی و در سال ۱۹۶9م به صنعت الکترونیک وارد شد. سامسونگ یکی از بزرگترین تولیدکننده‌های گوشی‌های هوشمنده که توانسته حدود نیمی از بازار موبایل رو به خود اختصاص بده و ازین‌رو طبیعیه که به علت تولید بالا و کم کردن هزینه‌های تولید، در کشورهای متعدد نظیر: ویتنام، برزیل، هند، اندونزی و چین شعبه داشته باشه.

  • اپل (Apple)

شرکت اپل، سال 1976 در کالیفرنیا تأسیس شد. این شرکت آمریکایی چندملیتی، در حیطه‌های مختلف طراحی و ساخت سخت‌افزار (آیفون، مک بوک، آی مک، اپل واچ، اپل تی وی، آی پد و…)، نرم‌افزار (آی لایف، آی ورک و…) و ارائه خدمات آنلاین مشغول به فعالیته. شرکت Apple برای دهمین سال متوالی در سال ۲۰۱۷ در جهان، عنوان تحسین‌شده‌ترین شرکت فناوری اطلاعات رو از آن خود کرد. طبق تصمیم شرکت اپل، آیفون در چین مونتاژ میشه که دلایل این انتخاب مواردی نظیر: وجود نیروی انسانی کافی در چین، تحمیل هزینه‌های کمتر به علت نزدیکی کارخانه‌های تولید قطعات به کارخانه‌های مونتاژ، تخصص نیروهای انسانی و کارخانه‌های مجهز در چین بود و این ازجمله عواملی هست که چین رو به بزرگترین تولیدکننده موبایل و قطعات و لوازم آن تبدیل کرده.

  • شیائومی (Xiaomi)

شرکت شیائومی ازجمله شرکت‌های بزرگ الکترونیکی هست که در زمینه تولید و عرضه موبایل، لوازم مصرفی الکترونیکی، لوازم جانبی موبایل و ارائه اپ‌های کاربردی فعالیت داره. این برند موفق که توسط لی‌جون در سال 2010م راه‌اندازی شد، ازجمله تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمنده که مشتریان زیادی رو در بازار جهانی به خود اختصاص داده. همچنین شیائومی در مدت 8 سال، جزو چهار برند پرفروش موبایل در جهان شد و در 3 ماهه دوم سال 2021م، به عنوان دومین فروشنده گوشی‌های هوشمند برتر در دنیا بعد از اپل شناخته شد.

  • اوپو (OPPO)

یکی دیگر از معروف‌ترین برندهای چینی که جزو 5 برند موفق و پرفروش موبایل در جهان شناخته شده، برند اوپو هست که سال 2001م، با نام تجاری OPPO ثبت شد و در سال ۲۰۰۴م نیز راه‌اندازی شد. گوشی‌های هوشمند اوپو اقتصادی هستند و با قیمت مناسب، موفق شدن طرفداران فراوانی رو به خود جذب کنن.

  • هوآوی (Huawei)

هوآوی جزو بزرگترین تولیدکنندگان موبایل هست که توانسته همانند سامسونگ و اپل، در بازارهای بین‌المللی به جایگاه ویژه‌ای برسه. شرکت هوآوی یکی از برترین‌های تکنولوژی چینیه که در شانگهای استقرار داره و سال 1987م توسط رن‌ژنگ‌فی تأسیس شد. این تولیدکننده یکی از معروف‌ترین ارائه‌دهندگان زیرساخت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و دستگاه‌های هوشمند در دنیاست.

  • آنر (HONOR)

آنر (هانر)، یک نام تجاری برای محصولات الکترونیکی در چین هست که تا قبل از توسعه بخش‌های تحقیقاتی هوآوی، تحت مالکیت آن بود. آنر در سال 2013م تأسیس شد و تا امروز به صورت مستقل در حال فعالیته. هانر علاوه‌بر تولید موبایل، به تولید ساعت‌های هوشمند، تبلت و لپ‌تاپ هم می‌پردازه و با تکنولوژی‌های به‌روز، توانسته گوشی‌های هوشمند رو با قیمتی مناسب به بازار عرضه کنه و به یکی از گزینه‌های انتخابی برای خریداران تبدیل بشه.

  • ریل می (Realme)

ریلمی (رل می)، از تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند چینی هست که تا حدودی موفق شده نبض بازارهای بزرگ خارج از چین رو بدست بگیره. برند رل می در سال 2010م با نام اوپو ریل (Oppo Real) در شنزن چین ظهور کرد و با جداشدن از شرکت اوپو الکترونیک، از سال 2018م با برندrealme ، رسماً آغاز به فعالیت کرد. برند ریلمی با عملکرد خوب و طراحی شیک، سعی کرده تا گوشی‌هایی مقرون به صرفه را به بازار عرضه کنه.

  • وان پلاس (One Plus)

وان پلاس، جدیدترین شرکت تولیدکننده گوشی‌های هوشمند چینیه که توسط پیت لاو، یکی از کارمندان سابق اوپو در سال 2013م تأسیس شد. وان پلاس با عرضه موبایل‌هایی خوش‌قیمت و باکیفیت موفق شد خریداران بسیاری رو به سوی خود جذب کنه.

  • لنوو (Lenovo)

یکی از برندهای بزرگ چینی که در بازارهای جهانی بیشتر با تولید لپ‌تاپ شناخته میشه، برند لنوو هست. شرکت لنوو، در شهر پکن تأسیس شد و با سبقت گرفتن از شرکت‌های کامپک و ای‌تی‌اس، تونست به بزرگترین تولیدکننده رایانه در چین تبدیل بشه. لنوو در سال 1984م با نام Legend تأسیس شد و در سال 2003م نام Lenovo رو انتخاب کرد. این برند، شرکتی چندملیتیه که علاوه‌بر لپ‌تاپ، تولیدکننده رایانه شخصی، گوشی‌های هوشمند و لوازم جانبی محصولات دیجیتال هم هست. هرچند لنوو در سال‌های اخیر تونسته به رتبه چهارم برندهای پرفروش موبایل دست پیدا کنه؛ اما در حال حاضر سهم اون از بازارهای جهانی سه درصده.

  • زد تی ای (ZTE)

برند زد تی ای، شرکتی چند ملیتی در شنژن چین هست که سال 1985 تأسیس شد. شرکت ZTE اغلب در زمینه شبکه‌های مخابراتی فعالیتش به گوش رسیده اما این به معنی عدم فعالیت در حیطه‌های دیگر مثل گوشی‌های هوشمند، تبلت، سخت‌افزار و نرم‌افزار نیست. جالبه بدونین؛ زد تی ای چهارمین شرکت بزرگ سازنده تلفن‌های همراهه که کیفیت خوب و قیمت مناسب گوشی‌های هوشمندش اون رو بین خریداران محبوب کرده.

پرفروش‌ترین برندهای موبایل

معتبرترین برندهای ابزار تعمیرات و لوازم جانبی موبایل

همانطور که گفته شد، چین علاوه‌بر تولید و مونتاژ گوشی‌های هوشمند، انواع لوازم جانبی موبایل، ابزار تعمیرات و قطعات آن رو هم تولید و عرضه می‌کنه که در ادامه به معرفی چند نمونه از معروف‌ترین و معتبرترین برندهای لوازم تعمیرات و لوازم جانبی موبایل می‌پردازیم:

  • یاکسون (Yaxun)

برند یاکسون یکی از تولیدکنندگان معتبر و نامی در عرضه تولید ابزار تعمیرات موبایله که با تنوع محصولات، کیفیت عالی و قیمت مناسب توانسته نظر تعمیرکاران موبایل رو به خود جلب کنه. شرکت یاکسون ازجمله کمپانی‌های چینی هست که حدود دو دهه قبل تأسیس شده و سابقه خوبی در زمینه تولید و عرضه تجهیزات و ابزارآلات تعمیرات الکترونیک داره. ابزار تعمیرات موبایل یاکسون نظیر: انواع پیچ‌گوشتی، لوپ، پنس، التراسونیک، هویه و… در طرح‌های مختلف با قابلیت‌های گوناگون در بازار ایران وجود داره که پاسخگوی نیاز تعمیرکارانه.

  • سانشاین (Sunshine)

لوازم تعمیرات موبایل سانشاین، از نمونه محصولات باکیفیت موجود در بازاره که این برند معتبر در زمینه تولید ابزار تعمیرات موبایل فعالیت داره. این شرکت بزرگ در سال 1998 میلادی تأسیس شده و با تولید ابزار تعمیرات مخصوص موبایل و وسایل الکترونیکی، به شرکتی محبوب و پرطرفدار تبدیل شده. این شرکت با دو دهه سابقه در تولید، محصولات خود رو به بیش از صد کشور صادر می‌کنه؛ محصولاتی نظیر: هویه، پیچ‌گوشتی، سپراتور، مولتی‌متر، منبع تغذیه و… که همگی از کیفیت قابل قبولی برخوردارن و رضایت مشتریان رو بدست آوردن.

  • بی دبلیو (BW)

لوازم جانبی‌های موبایل یکی از پرمصرف‌ترین و پرطرفدارترین دسته کالاهایی هستن که با تنوع و کیفیت‌های مختلف در بازار وجود دارن و همونطور که می‌دونیم، همیشه علاوه‌بر قیمت، کیفیت و عملکرد محصول نیز برای مشتری مهم بوده. ازجمله برندهای لوازم جانبی که می‌توان به کیفیت آن اعتماد کرد، برند BW هست. این برند با سابقه یک دهه فعالیت، گارانتی‌کننده کالاهاییست که به سفارش این شرکت، از چین تولید میشه. لوازم جانبی‌های موبایل BW همانند انواع کله شارژر اصلی، کابل شارژ اصلی و… توسط این برند گارانتی و بعد روانه بازار میشن که باتوجه به میزان اهمیتی که این برند به کیفیت محصولات وارداتی میده، برخی از کالاهای BW حتی دارای گارانتی مادام‌العمرند و اینگونه این شرکت موفق شده به مشتریان خود نسبت به انتخاب و خرید اطمینان بده.

  • باوین (Bavin)

باوین یکی از معتبرترین شرکت‌های تولیدکنندست که لوازم جانبی‌های باوین، ازجمله بهترین محصولات چینی به حساب میان. برند باوین به تولید انواع لوازم جانبی‌های متنوع موبایل مثل: کله شارژر، کابل شارژ، هدست، هدفون، پاوربانک و… می‌پردازه. این برند هرچند زیاد در ایران شناخته شده نیست اما عمده محصولات اون به کشورهای اروپایی صادر میشه و با کیفیت و تنوعی که در تولید محصولات خود داره، تونسته همواره یکی از برندهای محبوب در بین خریداران باشه.

معتبرترین برندهای ابزار تعمیرات و لوازم جانبی موبایل

برترین سایت‌های خرید آنلاین محصولات چینی

امروزه یکی از سریع‌ترین و مطمئن‌ترین راه‌های خرید، سفارش اینترنتی از طریق سایت‌های معتبر با دریافت خدمات آنلاینه؛ مخصوصاً اگر دسترسی به مرکز تولید و فروش محصول دور و یا سخت باشه. همچنین باتوجه به تنوع محصولات اینترنتی، قیمت مناسب، خرید آسان و مطمئن و نیز صرفه‌جویی در زمان، خرید آنلاین بسیار مورد توجه قرار گرفته.

ازجمله کالاهای پرطرفدار، محصولات باکیفیت چینی هستن که بهترین راه ثبت و دریافت سفارش اونها، خرید آنلاینه؛ منتهی باید توجه کرد که یافتن سایت‌های معتبر خارجی و یا داخلی، اولین و مهم‌ترین گامیست که هنگام خرید اینترنتی باید بهش توجه کرد. در سراسر دنیا، خرید آنلاین از سایت‌های چینی و سایر سایت‌های خارجی نظیر: وبسایت‌های Ali Express، DX، Banggood که ارائه‌دهنده محصولات چینی‌اند، طرفداران فراوانی دارن ولی از آنجا که خرید از این سایت‌ها برای ایرانیان به علت تحریم به‌راحتی امکان‌پذیر نیست، سایت‌های ایرانی جایگزین خوبی برای این کار به حساب میان. سایت‌های داخلی با ایجاد محیطی مطمئن و امن، بدون نیاز به روبرو شدن با مسائل گمرکی و باربری، امکان خریدهای اینترنتی رو میسر کردند.

سایت rmgsm.ir یکی از فروشگاه‌های آنلاین ایرانیه که به عرضه انواع لوازم جانبی موبایل، لوازم تعمیرات موبایل و قطعات موبایل و باتری موبایل می‌پردازه. مجموعه آر ام جی اس ام با وارد کردن مستقیم کالا از چین، توانسته دست واسطه‌ها رو از چرخه خرید و فروش محصولات کوتاه کند و با داشتن نماد اعتماد الکترونیک، خیال مشتریان رو برای انتخاب وبسایت خود، جهت سفارش آنلاین آسوده سازد. فروشگاه اینترنتی rmgsm، افتخار داره تا با در اولویت قرار دادن کیفیت محصولات، مشتریان خود رو به خریدارانی وفادار تبدیل کنه و با تنوع محصولات، پاسخگوی تمامی سلایق باشه. برندهای معتبر و معروف قطعات، لوازم تعمیرات، لوازم جانبی و باتری موبایل در این وبسایت، با رنج قیمتی متفاوت عرضه میشن و به نوعی مشتریان، مستقیم به بازار چین متصلند تا با قدرت خریدهای مختلف، حق انتخاب داشته باشن؛ همچنین امکان ارسال سفارش به سراسر کشور در این وبسایت فراهمه و خریداران می‌تونن در کوتاه‌ترین زمان سفارش خود رو تحویل بگیرن و در صورت نیاز با پشتیبان آنلاین سایت به‌راحتی در ارتباط باشن.

برترین سایت‌های خرید آنلاین محصولات چینی

از کجا قطعات موبایل عمده و ارزان بخرم؟

اکثر ما ایرانی‌ها به محض شنیدن نام کالای چینی، کالاهای بی‌کیفیت و تقلبی به ذهنمان خطور می‌کنه که این طرز تفکر، به عملکرد برخی واردکنندگان سودجو برمی‌گرده؛ چراکه برای برخی افراد کیفیت و رضایتمندی مشتری اهمیتی نداره. باید بدونیم که چین مثل دیگر تولیدکنندگان، محصولات خود رو در کیفیت‌های مختلف تولید می‌کنه و اینکه چه محصولی با چه کیفیتی انتخاب بشه به تصمیم واردکننده بستگی داره.

مجموعه آر ام جی اس ام با شعار «مشتریان ما شایسته بهترین کیفیت هستند»، از ابتدای فعالیت خود سعی کرده تا با در اولویت قرار دادن کیفیت محصولات انتخابی، همواره رضایت مشتریان رو مدنظر قرار بده و تمامی قطعات، لوازم جانبی عمده و ابزار تعمیرات موبایل رو از نوع درجه 1 چینی وارد بازار کنه. همچنین باتوجه به اینکه استفاده از قطعات با کیفیت و اصل از جمله تاچ ال سی دی ، ال سی دی ، تاچ ، گلس تعمیراتی و … یکی از نیازهای اصلی تعمیرکاران موبایل به شمار میره، مجموعه ما با وارد کردن قطعات عمده و اصل از چین و فراهم کردن امکان خرید عمده و جزئی در وبسایت، این محصولات رو در اختیار خریداران قطعات و لوازم گوشی قرار داده.

آر ام جی اس ام واردکننده قطعات و لوازم موبایل

چالش‌های واردات از چین و ترخیص کالا در ایران

باتوجه به فعالیت گسترده کشور چین در زمینه تجارت و تولید و همچنین سابقه دیرینه واردات کالا از چین به ایران، فعالیت تجاری با چین یکی از اقدامات پر سود برای تاجران به حساب میاد؛ اما باید شناخت و دانش کافی برای این کار رو بدست آورد و با استراتژی مناسب، نسبت به واردات کالاهای پرطرفدار اقدام کرد. بهترین راه خرید کالا از چین، سفارش از طریق سایت‌های آنلاین معتبره؛ اما گاهی افراد ترجیح میدن که خود مستقیماً کالایی را از چین وارد کنن و اینجاست که با بسیاری از چالش‌ها برای واردات از چین روبرو میشن.

چطور از چین کالا وارد کنم؟! چالش‌های واردات قطعات و لوازم موبایل از چین​ چیه؟ کلاً مقوله واردات، مخصوصاً واردات قطعات موبایل از چین به دانش و تخصص نیاز داره تا همواره این اقدام با سود همراه باشه؛ مثلاً انتخاب نوع کالا، نوع برند، میزان هزینه اولیه، روش حمل کالا، حجم کالا و نیاز بازار، ازجمله موارد مهمیه که دانستن اون می‌تونه تجارتی موفق و پر سود را به همراه بیاورد. ازاین‌رو مجموعه ما باتوجه به سابقه موفقی که در زمینه واردات عمده قطعات موبایل و کالا از چین داره، تلاش کرده تا ضمن فراهم کردن بستر فروش برای فروشندگان لوازم و قطعات موبایل، به دوستانی هم که تصمیم دارن کار تجارت و واردات از چین را شروع کنن و با چالش واردات از چین و ترخیص کالا در ایران مواجهند، راه‌های ارتباطی و مشاوره با کارشناسان خبره را در اختیار آنان قرار بده؛ از این رو افراد می‌تونن از طریق «واتساپ»، «اینستاگرام» و «فرم ارتباط با ما» با همکاران مجموعه Rmgsm در ارتباط باشن.

واردات از چین و ترخیص کالا در ایران

حمل‌ونقل کالا از چین به ایران

راه ارتباطی و تجارت بین کشور ایران و چین، از دو مسیر هوایی و دریایی امکان‌پذیره. چین بزرگترین تولیدکننده موبایل و لوازم جانبی و قطعات موبایله که این دسته از کالاها جزو برترین کالاهای وارداتی از چین به ایران به حساب میان و تقاضای فراوانی برای اونا در ایران وجود داره.

  • مسیر دریایی واردات از چین

همانطور که گفته شد یکی از راه‌های تجاری ایران با چین، حمل‌ونقل دریایی هست. کالاهایی که از مسیر دریایی به سمت کشور ایران و یا به‌طور کلی منطقه خاورمیانه وارد میشه، در منطقه‌ای به نام فریزون (منطقه آزاد دبی) تخلیه شده و از اونجا به سمت کشورهای هدف انتقال داده میشن. اکثر تولیدکننده‌هایی که در چین هستن، در کشور دبی نمایندگی دارن و یا مراکز فروش متعددی در دبی هستن که همون اجناس رو برای عرضه میارن و افرادی که نمیخوان زیاد هزینه کنن و به چین سفر داشته باشن، به جای چین، خرید خود را در کشور دبی انجام میدن. بنادر خرمشهر، بوشهر، جزیره کیش و بندرعباس ازجمله مقاصد اصلی و نهایی دریافت کالا از راه دریایی چینه که به طور میانگین 45 تا 90 روز طول می‌کشه تا کشتی از چین به گمرک ایران برسه.

  • مسیر هوایی واردات از چین

مسیر هوایی، دومین راه انتقال کالا از چین به ایران هست. این روش واردات، بین 15 تا 45 روز طول می‌کشه تا کالا از چین به فرودگاه تهران و سایر فرودگاه‌های بین‌المللی ایران برسه. این نوع حمل‌ونقل، در عین حال که امن‌ترین و سریع‌ترین نوع انتقال کالا از چین محسوب میشه، گران‌تر از حمل‌ونقل دریاییه؛ ولی اگر محموله‌های مدنظر، کوچک و کم‌وزن باشن و یا فرد بخواد در کوتاه‌ترین زمان ممکن، کالا به دستش برسه، این روش بهترین راه هست.

حمل‌ونقل کالا از چین به ایران

چرا ‘آر ام جی اس ام | Rmgsm’ را انتخاب کنم؟

باتوجه به اینکه مجموعه Rmgsm وارد کننده مستقیم محصولات از چین هست، قیمت تمام شده محصولاتش نسبت به سایر وبسایت‌ها متفاوت بوده و مقرون به صرفه‌تره. این مجموعه با یک دهه فعالیت در حوزه واردات عمده قطعات اصلی موبایل از چین و با داشتن دانش کافی و آشنایی با چالش‌های بازار چین، توانسته یکی از موفق‌ترین واردکنندگان و پخش‌کنندگان قطعات و لوازم جانبی موبایل در ایران باشه.

مجموعه ما برای تسریع در روند واردات و ترخیص کالا، با نهادهایی مثل سازمان استاندارد، وزارت صنعت، معدن و تجارت و… در ارتباط بوده و باتوجه به حیطه کاری گسترده و تنوع محصولاتی که داره، به عنوان یکی از معتبرترین واردکنندگان لوازم جانبی و قطعات گوشی شناخته شده و در کمترین زمان ممکن بعد از ثبت سفارش، محصولات رو به دست مشتریان، ازجمله تعمیرکاران موبایل و تبلت می‌رسونه.

در مجموع میشه گفت: از آنجا که زندگی امروزه با تکنولوژی گره خورده، تلفن همراه به یکی از ضروری‌ترین وسایل هر شخص تبدیل شده و ازین‌رو طبیعیه که بازار خرید و فروش گوشی و لوازم جانبی آن بسیار داغ باشه. یکی از راه‌هایی که میشه کالاهای باکیفیت و اصل رو خریداری کرد، خرید از سایت‌های معتبره؛ اما راه دیگر، واردات مستقیم کالا از چین هست که در صورت داشتن دانش کافی و آشنایی با چالش‌های موجود، می‌تونه بهترین گزینه، مخصوصاً برای تاجران و خریداران عمده تلقی بشه.

مجموعه آر ام جی اس ام این افتخار رو داره تا با سابقه 10 ساله در امر واردات قطعات، باتری و لوازم جانبی موبایل از چین، علاوه‌بر فراهم نمودن امکان خرید آنلاین برای مشتریان، با ارائه مشاوره به علاقه‌مندانی که قصد واردات کالا از چین رو دارن، پشتیبان آن‌ها در این زمینه باشه.

فروشگاه آر ام جی اس ام بزرگترین وارد کننده قطعات موبایل

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

راهنمای جستجوی کالا

دسته بندی ها

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات