به علت انبارگردانی از 14 الی 17 فروردین ثبت سفارش امکان‌پذیر نیست
آخرین به‌روزرسانی 05-04-1402

تقریباً میشه گفت اکثرمون وقتی یه گوشی میخریم، برای محافظت ازش یه قاب محافظ هم تهیه می‌کنیم. اما تا حالا به محافظای دیگه مثل محافظ صفحه نمایش یا لنز دوربین گوشی فکر کردین؟! اصلاً به درد میخورن اینا یا خرج اضافست؟ بعضیام میگن با نصب گلس محافظ بعد از تعویض تاچ ال سی دی گوشی، دیگه تاچ گوشی کار نمی‌کنه؛ درسته این ادعا به نظرتون یا نه؟!

به‌طورکلی میشه گفت که باتوجه به تکنولوژی‌های بکار رفته در گوشی‌های جدید و رعایت مراقبت‌های لازم، زیاد به این محافظا نیاز نیس؛ ولی ما میخوایم دقیق‌تر به این موضوع بپردازیم:

گلس محافظ صفحه نمایش

از گلس محافظ صفحه نمایش شروع می‌کنیم که بیشتر هم ازشون استفاده میشه. اگه از کسانی باشین که روی صفحه نمایش گوشی حساس هستین، حتماً از این محافظا رو گوشیتون دارین. از دلایل مهمی که محافظ صفحه نمایش خریداری میشه، رفع نگرانی از خط و خش، فرورفتگی و شکستن صفحه نمایش اصلی گوشیه. از این محافظا انواع زیادی وجود داره که قیمت‌های خیلی متفاوتی هم دارن؛ از 30 هزار تومن تا 5 میلیون تومن!!

گلس محافظ صفحه نمایش موبایل

از انواع محافظ صفحه نمایش موبایل می‌تونیم به شیشه حرارت‌دیده، پلی اتیلن ترفتالات، پلی یورتان ترموپلاستیک، محافظ مایع و همچنین یاقوت کبود خالص اشاره کنیم. از بین این موارد، از شیشه حرارت‌دیده و پلی اتیلن بیشتر استفاده میشه و قیمت بهتری هم دارن. اما نکته‌ای که وجود داره اینه که خیلی نمیشه به شرکت‌های تولیدکننده گلس و ادعاهایی که درباره محصولاتشون هست، اعتماد کرد؛ مگر اینکه خریداران ازشون راضی باشن یا روی این گلس‌ها تست انجام شده باشه، چون طبق ویدئویی که در ادامه می‌بینین، این محافظی که قیمتش 40 دلاره دقیقاً همون کاری رو میکنه که محافظ یک دلاری میکنه؛ پس بهتره از فرد یا مرکز مطمئنی گلس رو تهیه کنین.


همون‌طور که توی کلیپ هم درباره گلس موبایل گفتیم، تکنولوژی در حال پیشرفته و گوشیایی که دارن تولید میشن، صفحه نمایشای خیلی‌خوب و مقاومی دارن؛ مثل گوریلاگلس یا شیشه‌های سرامیکی که از خیلی جهات میتونن خیالمون رو از خط و خش راحت کنن. البته این رو هم باید در نظر داشت که وقتی گلسی تهیه می‌کنیم، ممکنه بین گلس محافظ صفحه و صفحه نمایش حباب ایجاد بشه یا بعضاً ظاهر خیلی جالبی نداشته باشه ولی خب در هرحال داشتن یه محافظ خالی از لطف نیس و اینجوری احتمال آسیب رسیدن به نمایشگر گوشی به حداقل میرسه.

حباب زیر گلس محافظ نمایشگر موبایل

محافظ لنز دوربین گوشی

حالا میریم سراغ محافظ لنز دوربین! این محافظا همون‌طور که از اسمشون هم پیداست، روی شیشه دوربین‌های گوشی قرار میگیرن و ازشون محافظت میکنن. از انواع محافظ لنز دوربین، می‌تونیم به نانو ژلاتینی، شیشه‌ای و فریم‌دار اشاره کنیم که فریم‌دار و شیشه‌‎ای بهتره ولی قیمت بیشتری هم داره. ماجرای این محافظا هم تقریباً مثل محافظ صفحه نمایشه؛ ازین جهت که ممکنه مقاومتی که تو مشخصاتشون گفته شده حقیقت نداشته باشه یا بخاطر نوسان قیمت، خریدار ندونه کدوم رو انتخاب کنه! البته این مسأله رو هم باید در نظر گرفت که ممکنه کیفیت عکس یا فیلمبرداری با این محافظ دوربینا کمی پایین بیاد!

گفتیم باتوجه به تکنولوژی روز و رعایت نکات لازم، خیلی احتمالش کم هست که لنز گوشی آسیب ببینه و بسیاری از گاردهای محافظی هم که تو بازار موجوده، به خودی خود برای محافظت از لنز کافیه؛ حتی اگر گوشی زمین بخوره، به احتمال خیلی زیاد این بدنه گوشیه که ضربه می‌بینه نه لنز گوشی! پس زیاد هم خریدش ضروری نیست.

انواع محافظ لنز دوربین گوشی موبایل

تأثیر گلس محافظ بر روی عملکرد تاچ گوشی

بابت اینکه تأثیر گلس محافظ صفحه روی عملکرد تاچ گوشی موبایل در چه حدی میتونه منفی باشه، باید به چند حالت اشاره کنیم:

  1. گاهی پیش میاد که ضخامت گلس به حدی زیاده که تاچ در یه قسمت یا کل صفحه نمایش گوشی از کار میفته.
  2. گاهی ضخامت محافظ صفحه نمایش ممکنه باعث کندی و تأخیر عملکرد تاچ گوشی بشه.
  3. گاهی به ندرت ممکنه پیش میاد که بعد از تعویض تاچ ال سی دی گوشی، وقتی گلس روی نمایشگر قرار میگیره، تاچ دیگه کار نمیکنه.

پس بهتره در صورتی که تشخیص دادین به گلس محافظ گوشی نیاز دارین، انواع گلس گوشی _برای نمایشگر و دوربین_ رو از مراکز معتبر تهیه کنین و اول از کیفیت و استاندارد بودن گلس اطمینان حاصل کنین تا عملکرد گوشی با اختلال روبرو نشه.

خرید قطعات ریز و درشت موبایل از آر ام جی اس ام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

راهنمای جستجوی کالا

دسته بندی ها

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات