در کنار خصوصیاتی مثل کیفیت دوربین، قدرت پردازشگر، حافظه داخلی و غیره، باتری گوشی یکی از مهمترین ملاکها برای خریداران و کاربران گوشی موبایل محسوب میشه. اینکه ظرفیت باتری چقدره، از چه فناوریهایی برای شارژ سریع استفاده میکنه و میزان مصرف باتری تا چه حد قابل بهینهسازی هست همگی در تصمیم برای انتخاب و خرید گوشی مؤثره. در اینجا به بررسی بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری خواهیم پرداخت و همچنین قصد داریم عملکرد باتری شیائومی در مدلهای برتر این برند رو بررسی کنیم و به مقایسه اونا هم از نظر ظرفیت نگهداری شارژ و هم از لحاظ سرعت شارژ بپردازیم.
آنچه در این مقاله به آن پرداخته شده
- بهترین گوشی شیائومی از نظر ظرفیت شارژ باتری
- بهترین گوشی شیائومی از نظر سرعت شارژ
- 1. گوشی شیائومی Xiaomi 13 Ultra (2023)
- 2. گوشی شیائومی Plus Redmi Note 13 Pro (2023)
- 3. گوشی شیائومی Xiaomi 12T Pro (2022)
- 4. گوشی شیائومی Black Shark 5 Pro (2022)
- 5. گوشی شیائومی Redmi Note 12 Explorer (2022)
- 6. گوشی شیائومی Poco F5 Pro (2023)
- 7. گوشی شیائومی Mi 11 Ultra (2021)
- 8. گوشی شیائومی Redmi K60 Pro (2023)
- نکاتی برای استفاده بهینه از باتری شیائومی
- سؤالات متداول
بهترین گوشی شیائومی از نظر ظرفیت شارژ باتری
یکی از نقاط قوت شیائومی که باعث موفقیتش در بازار شده، ظرفیت بالای باتری در مدلهای مختلف گوشی این برنده؛ بهطوری که حتی مدلهای میان رده شیائومی باتری فوقالعاده قویای دارن و میتونن تا ساعتها بدون نیاز به شارژ مجدد کار کنن. در اینجا به مقایسه بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری و ظرفیت شارژ میپردازیم و موفقترین مدلهای این برند رو در این زمینه معرفی میکنیم:
1. گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro Plus (2023)
این گوشی یکی از جدیدترین مدلهای شیائومیه که با باتری ۵0۰۰ میلی آمپر ساعتی عرضه شده. این ظرفیت بالای باتری تو سری نوت نشوندهنده تمرکز بیشتر شیائومی روی دوام هرچه بیشتر باتریه.
2. گوشی شیائومی Redmi 10 Prime (2021)
این مدل یه گزینه اقتصادیه که باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی داره که تو زمان خودش یکی از بهترین گوشیها از نظر ظرفیت باتری بوده و هنوزم واسه استفادههای سبک و معمولی گزینه خوبیه.
3. گوشی شیائومی Xiaomi 13 Ultra (2023)
یه گوشی پرچمدار قدرتمند شیائومی با باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی که علاوهبر ظرفیت بالا، مصرف بهینهای هم داره. این گوشی برای کسایی طراحی شده که دنبال سختافزار قدرتمند و دوام بالا هستن. ازینرو کاربر میتونه با این گوشی برنامههای سنگین مثل بازیهای گرافیک بالا یا نرم افزارهای ادیت عکس و ویدئو رو برای ساعات طولانی بدون نیاز به شارژر اجرا کنه.
4. گوشی شیائومی Poco X5 Pro (2023)
مورد چهارم در لیست بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری و شارژدهی، گوشی محبوب سری پوکو با باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی هست. این مدل هم یکی از انتخابهای عالی برای کسانی هست که یه گوشی میان رده جدید با باتری مناسب میخوان داشته باشن.
5. گوشی شیائومی Redmi 9T (2021)
این گوشی اقتصادی با باتری غولپیکر ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی عرضه شده که حتی تو سال ۲۰۲۴ هم از خیلی از گوشیهای جدیدتر ظرفیت بیشتری داره. یعنی میشه ساعتها از گوشی بدون نگرانی بابت تموم شدن شارژش استفاده کرد. بهطورکلی اگر کاربر به دلیل شرایط خاص، مثل عدم دسترسی به پریز برق در طول روز، نتونه گوشی خودش رو شارژ کنه، انتخاب گوشیهایی با باتری ظرفیت بالا میتونه گزینهای عالی باشه. این نوع گوشیها با باتریهای قویتر، امکان استفاده بیشتر و بدون نگرانی از اتمام شارژ رو فراهم میکنن که باتری شیائومی ردمی 9T یکی از اوناست.
6. گوشی شیائومی Xiaomi 12S Ultra (2022)
پرچمداری با باتری ۴۸۶۰ میلی آمپر ساعتی که ممکنه به نسبت بقیه کوچیکتر به نظر بیاد، اما تو دسته گوشیهای پرچمدار همچنان گزینه جذابیه. فراموش نکنین که ظرفیت باتری فقط یکی از ملاکهای نگهداری شارژ محسوب میشه و بهینهسازی سخت افزار به همون اندازه مهمه. این چیزیه که 12S Ultra بهخوبی انجامش داده و باعث شده تا این مدل بتونه شارژ رو برای ساعات طولانی حفظ کنه.
7. گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro (2022)
باتری شیائومی ردمی نوت 11 پرو، ۵۰۰۰ میلی آمپریه. این گوشی یکی از بهترینای سری نوت سال ۲۰۲۲ بوده و هنوزم ارزش خرید بالایی داره. از نظر سخت افزار هم همچنان گوشی قابل قبولی محسوب میشه و یه گزینه مقرون به صرفه هست.
بهترین گوشی شیائومی از نظر سرعت شارژ
در کنار ظرفیت باتری، سرعت شارژ شدن هم یکی دیگه از خصوصیات کلیدی در گوشیهای هوشمند محسوب میشه. اینکه یه دستگاه با چه سرعتی بتونه شارژ بشه و از چه تکنولوژیهایی در زمینه شارژ سریع پشتیبانی کنه، روی کیفیت و قیمت اون دستگاه مؤثره. شیائومی در این زمینه هم عملکرد قابل قبولی از خودش نشون داده و تونسته با برندهای مطرح مثل سامسونگ و اپل رقابت کنه. در اینجا سریعترین مدلهای شیائومی از نظر سرعت شارژ رو معرفی میکنیم:
1. گوشی شیائومی Xiaomi 13 Ultra (2023)
این گوشی پرچمدار محبوب علاوهبر باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، از شارژ سریع ۹۰ واتی هم پشتیبانی میکنه. تازه، اگر شارژ بیسیم هم برای شما مهمه، جالبه بدونین که این گوشی شارژ بیسیم ۵۰ واتی هم داره. این یعنی حتی تو حالت وایرلس هم سریع شارژ میشه.
2. گوشی شیائومی Plus Redmi Note 13 Pro (2023)
یکی از مدلهای جدید و جذاب سری نوت که شارژ سریع ۱۲۰ واتی رو ارائه میده، این گوشیه. گوشی ردمی نوت 13 پرو پلاس، باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی داره و تو کمتر از ۲۰ دقیقه از 0 تا %۱۰۰ شارژ میشه. این تکنولوژی برای کاربرانی که خیلی کم فرصت شارژ گوشی رو پیدا میکنن یه انتخاب عالیه.
3. گوشی شیائومی Xiaomi 12T Pro (2022)
این گوشی با شارژ سریع ۱۲۰ واتی یکی دیگه از مدلهای پرچمدار شیائومیه که میتونه باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی خودش رو تو کمتر از ۱۹ دقیقه فول شارژ کنه. این مدل واسه گیمرها یا کسایی که مصرف سنگین دارن، عالیه. اگرچه نزدیک به سه سال از معرفی اون میگذره، اما همچنان یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی از نظر ظرفیت و سرعت شارژ محسوب میشه.
4. گوشی شیائومی Black Shark 5 Pro (2022)
بلک شارک جزو گوشیهای گیمینگ شیائومیه که علاوهبر سختافزار قوی، از شارژ سریع ۱۲۰ واتی پشتیبانی میکنه. این گوشی باتری ۴۶۵۰ میلی آمپر ساعتی داره و مخصوص گیمرایی طراحی شده که نمیخوان موقع بازی وقفهای داشته باشن.
5. گوشی شیائومی Redmi Note 12 Explorer (2022)
این گوشی یه رکوردشکن تو سری ردمی بوده و از شارژ سریع ۲۱۰ واتی پشتیبانی میکنه. یه عدد باورنکردنی برای گوشیهای هوشمند که باعث میشه باتری این گوشی تنها تو ۹ دقیقه از 0 به %۱۰۰ برسه. هرچند گفته میشه استفاده مداوم از این نوع فست شارژ میتونه در درازمدت عمر مفید باتری ازجمله شیائومی ردمی نوت 12 پرو رو کاهش بده.
6. گوشی شیائومی Poco F5 Pro (2023)
مورد بعدی در لیست بهترین گوشیهای شیائومی از نظر باتری و سرعت شارژ، گوشی میان رده Poco F5 Pro با شارژ سریع ۶۷ واتی هست که یه گزینه مناسب برای کساییه که یه گوشی با قیمت مناسب و با قابلیت فست شارژ واقعی میخوان. البته شارژ بیسیم ۳۰ واتی هم داره که تو این رنج قیمت کمنظیره.
7. گوشی شیائومی Mi 11 Ultra (2021)
این گوشی پرچمدار تقریباً قدیمی ولی قدرتمند، از شارژ سریع ۶۷ واتی و شارژ بیسیم ۶۷ واتی پشتیبانی میکنه. باتری شیائومی می 11 اولترا، 5000 میلی آمپریه. این گوشی هنوزم یکی از بهترین گوشیای شیائومیه که میشه باهاش تو هر دو حالت (سیمی و بیسیم) سرعت بالای شارژ رو تجربه کرد.
8. گوشی شیائومی Redmi K60 Pro (2023)
یکی دیگه از مدلهای جدید شیائومی با شارژ سریع ۱۲۰ واتی، این گوشی هست. این گوشی با باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی طراحی شده و برای کاربرای حرفهای که از گوشی زیاد کار میکشن، یه انتخاب خوب و ایدهآله.
نکاتی برای استفاده بهینه از باتری شیائومی
در کنار ظرفیت و سرعت شارژ، نحوه رفتار کاربر با دستگاه یکی از فاکتورهای تعیین کننده در میزان نگهداری شارژ و همچنین عمر مفید باتریه. در اینجا مهمترین نکاتی که در خصوص نگهداری اصولی از باتری گوشی باید رعایت بشه رو بررسی میکنیم:
- لازمه حتماً از شارژر گوشی سازگار با خصوصیات باتری استفاده بشه. همونطور که در این مطلب دیدیم، هر باتری با سرعت مشخصی قابل شارژه و اگر شارژر مورد استفاده سرعت بیشتر یا کمتری از حد مجاز داشته باشه، به مدار شارژ و باتری آسیب میزنه.
- درست مانند شارژر، پاوربانک هم باید از خصوصیات لازم برای پشتیبانی از باتری برخوردار باشه. ضروریه که کاربر موقع خرید پاوربانک حتماً در خصوص نوع تکنولوژی شارژ سریع اون، ظرفیت و شدت جریان خروجیش بررسیهای لازم رو انجام بده و مطمئن بشه که با گوشی سازگاری داره یا نه.
- همه باتریهای لیتیومی چرخه شارژ محدودی دارن و بعد از سالها استفاده ظرفیت اونا کمتر میشه و افت میکنه؛ اما با نگهداری بهینه از باتری میشه این افت کیفیت رو عقب انداخت. پرهیز از استفاده از گوشی موقع شارژ، بهینهسازی تنظیمات گوشی برای مدیریت باتری، پرهیز از فست شارژ غیرضروری و موارد مشابه، ازجمله مواردی هست که باعث افزایش عمر باتری میشه.
سؤالات متداول
در انتها به پرسشهای پرتکرار در خصوص باتری شیائومی پاسخ میدیم:
چجوری باتری شیائومی رو بهینهتر کنیم؟
شیائومی تو مدلهای مختلف گوشیهای خود، بعضاً تنظیمات متفاوتی رو برای بهینهسازی مصرف باتری ارائه داده که میشه از اونا بهره برد. این تنظیمات بهطورکلی به کاهش مصرف غیرضروری باتری کمک میکنه و باعث میشه گوشی مدت بیشتری شارژ نگه داره.
چطوری طول عمر باتری شیائومی رو افزایش بدیم؟
راهکارهای فراوانی برای افزایش طول عمر باتری شیائومی وجود داره که ازجمله اونا میشه به محدود کردن قابلیتهای غیرضروری، استفاده از شارژر مناسب، استفاده از اپلیکیشنهای کنترل سلامت باتری و... اشاره کرد که در این مطلب لیست کامل اونا اومده.
خلاصه اینکه…
تو این مطلب بهترین گوشیهای شیائومی از نظر باتری رو بررسی کردیم و دیدیم که شیائومی تو زمینه ظرفیت و سرعت شارژ، تنوع فوقالعادهای داره؛ از مدلهای اقتصادی با شارژ ۶۷ واتی مثل Poco F5 Pro گرفته تا پرچمدارای خفن مثل Xiaomi 13 Ultra و Redmi Note 13 Pro Plus با شارژ ۹۰ و ۱۲۰ واتی؛ حتی مدلهای رکوردشکنی مثل Redmi Note 12 Explorer با شارژ ۲۱۰ واتی که تنها تو ۹ دقیقه فول شارژ میشه!
از نظر ظرفیت باتری هم گوشیهای Redmi 10 Prime یا Redmi 9T با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی جزو برترینها محسوب میشن. اما اگر گوشی جدید و بهروزتری مدنظر باشه، Xiaomi 13 Ultra یا Redmi Note 13 Pro Max با ظرفیت باتری ۵۰۰۰ و ۵۵۰۰ میلی آمپر ساعتی گزینههای ایدهآلی هستن.
اگر شما هم نظری در زمینه قویترین گوشیهای شیائومی از نظر باتری دارین، میتونین اون رو با ما به اشتراک بذارین.
- فائزه نمک کوبی
- 1403/09/22
- 649 بازدید