گوشی موبایل امروزه از پرکاربردترین گجتها در دنیا شناخته میشود که از قطعات و بخشهای زیادی تشکیل شده است. در بین برندهای مختلف، هواوی بهعنوان یکی از محبوبترین برندهای تجهیزات مخابراتی دنیا محصولات متنوعی را در اختیار عموم مردم قرار داده که از پرطرفدارترین آنها گوشیهای تلفن همراه هواوی است.
هواوی (Huawei)، یکی از بزرگترین شرکتهای فناوری در جهان است که در تولید گوشیهای هوشمند شهرت دارد و گوشیهای هواوی بهدلیل کیفیت ساخت بالا، عملکرد مطلوب و قیمت مناسب، مورد توجه بسیاری از کاربران و علاقهمندان به فناوری قرار گرفته است.
قطعات موبایل ازجمله پرفروشترین کالاهاییست که همواره در بازار برای آن تقاضا وجود دارد و قطعات هوآوی و همچنین برندهای زیرمجموعه آن نظیر Honor (آنر) و Nova (نوا)، از آن دسته قطعاتی هستند که درصد قابلتوجهی از حجم قطعات موبایل در بازار را به خود اختصاص دادهاند.
هواوی از برترین کمپانیهای چندملیتی در زمینه تولید تجهیزات شبکه و مخابرات است که به کشور چین تعلق دارد. این شرکت فناورانه برای اولین بار در سال ۱۹۸۷ شروع به کار کرد و هماکنون یکی از قدرتمندترین شرکتهای ارتباطی جهان به شمار میرود. این برند در بسیاری از کشورها مانند آمریکا، انگلستان، بلژیک، آلمان و فرانسه دارای مرکز تحقیقاتی است که بهطور گسترده به تحقیق و توسعه، فعالیت و تولید محصولات متنوع میپردازند.
رن ژنگفی (Ren Zhengfei) مؤسس برند Huawei حدود ۱۸۰ هزار کارمند را در سراسر جهان تا سال ۲۰۱۶ به استخدام خود درآورد و محصولات خود را در بیش از ۱۴۰ کشور به فروش رساند. ژنگفی بهدلیل اینکه تکنولوژی ارتباط چین از کشورهای خارجی تأمین میشد، تصمیم گرفت این شرکت را راهاندازی کند و با شرکتهای خارجی به رقابت بپردازد. هواوی در زبان چینی به معنای گل است که از لوگوی برند هواوی این موضوع مشخص است.
برند هواوی در سال ۱۹۹۷ طی شراکت با یک کمپانی هنگ کنگی به ارائه محصولات شبکه خط ثابت پرداخت و شروع به تولید محصولات وایرلس مبتنی بر GMS کرد. پس از آن در سال ۱۹۹۹ به راهاندازی شرکت مرکز تحقیق و توسعه خود در هند پرداخت و نرمافزارهای مخابراتی خود را توسعه داد. شرکت هواوی در سال ۲۰۰۴ قراردادی جهت ساخت نسل سوم شبکهها با یک اپراتور تلفن همراه اروپایی امضا کرد که پس از آن بهعنوان اولین شرکت چینی تأمین کننده تجهیزات مخابراتی در دنیا به شمار آمد و توانست به بازار بینالمللی نفوذ کند.
سال ۲۰۰۹ برای کمپانی هواوی سال بسیار مهمی بود؛ چراکه طی همکاری با T-Mobile به عرضه اولین موبایل اندروید خود در بازار پرداخت و در سال ۲۰۱۲ اولین موبایل خود را تحت عنوان Huawei Ascend معرفی کرد. پس از آن گوشیهای همراه را با مدلهای بهتر و باکیفیتتری روانه بازار کرد که در حال حاضر یکی از محبوبترین برندهای گوشی همراه در دنیا شناخته میشود.
گاهی گوشیهای هوشمند کمپانی هواوی با نام برند آنر (هونور) شناخته میشوند؛ البته برند Honor بهطور مستقل کار میکند و محصولات باکیفیت و قابلتوجهی در بازار جهانی ارائه میدهد؛ گوشی آنر ۶ بهعنوان اولین محصول ارائه شده در بازار موبایل توسط برند هانر (آنر) به شمار میرود.
گوشیهای موبایل هواوی از برترین و پرفروشترین محصولات این کمپانی هستند که در این بخش میخواهیم تاریخچه گوشیهای برند هواوی را بررسی کنیم:
در سال ۲۰۰۴ کمپانی هواوی اولین گوشی خود به نام گوشی موبایل C300 را عرضه کرد که از شبکه موبایل CDMA پشتیبانی میکرد و بهطور کاملاً ساده طراحی شده بود. پس از آن گوشی U626 عرضه شد که آن هم طراحی سادهای داشت و اولین گوشیای بود که از 3G هواوی پشتیبانی میکرد.
پس از U626 تا سال ۲۰۰۹، در تاریخچه گوشیهای هواوی فعالیت خاصی صورت نگرفت و در سال ۲۰۰۹ گوشی موبایل U8220 معرفی شد. این گوشی بهعنوان اولین گوشی اندرویدی هواوی شناخته میشود و جالب است بدانید پس از چند ماه از عرضه اولین گوشی اندرویدی تاریخ، معرفی و عرضه شد.
در سال ۲۰۱۱ گوشی U8660 معرفی شد که با نام هواوی آنر شناخته میشد و تولید این گوشی باعث شد تا برند هواوی و آنر از یکدیگر جدا شوند. برند آنر همچنان تحت اختیار شرکت هواوی قرار دارد و از تکنولوژیهای یکسان در محصولات خود استفاده میکند.
این گوشی در ابتدا مخصوص بازارهای کشور چین بود و توانست پس از چند سال به بازار آمریکا راه پیدا کند. کیفیت آن به حدی بالا بود که نسبت به گوشیهای همرده خود مانند سونی اریکسون اکسپریا بسیار موفقتر عمل کرد و توانست توجهات زیادی را به خود جلب کند.
در سال ۲۰۱۲ اولین گوشی پرچمدار هوآوی با نام stand p1 معرفی شد تا این سال به یکی از مهمترین سالهای تاریخچه هواوی تبدیل شود. در این زمان گوشیهای اندرویدی استند پی ۱ و استند پی ۱ اس در نمایشگاه CES به عموم مردم معرفی شدند. علاوهبر آن کمپانی هواوی از استراتژی تولید گوشی خود که از عمر باتری بالاتری برخوردار بود استفاده کرد، همچنین در تولید محصولات سری Mate نیز آن را به کار گرفت.
از دیگر تحولات هواوی معرفی گوشی Asand D Quad است که دو ماه بعد از معرفی گوشیهای استند پی ۱ عرضه شد و اولین دستگاه مجهز به تراشه ۴ هستهای این کمپانی به شمار میرفت. در واقع هواوی پا را فراتر گذاشت و به جای تأمین تراشههای گوشی هوشمند خود از سایر شرکتهای تولیدکننده گوشی، اولین تراشه گوشی ۴ هستهای خود را با نام Huawei K3v2 تولید کرد. این تراشه ۴۰ نانومتری از پردازنده ۴ هستهای Cortex-A9 و پردازشگر گرافیکی ۱۶ هسته Vivante GC4000 برخوردار بود.
مجدد در سال ۲۰۱۲ دو مدل دیگر از این گوشی یعنی Asand D Quad xL و Asand D1 عرضه شدند که تفاوت آنها با نسخه اول در نوع باتری است. در واقع مدل اول دارای باتری ۱۸۰۰ میلیآمپر بود، در صورتی که مدل دی کوآد xl باتری ۲۶۰۰ میلیآمپر ساعتی داشت و مجهز به کلاک پردازنده بود که باعث کاهش میزان مصرف انرژی میشد. هوای اسند دی ۱ نیز دارای باتری ۱۸۰۰ میلیآمپر ساعتی بود و یک تراشه TI OMAP 4460 با پردازنده دو هستهای در آن وجود داشت.
اسند پیشوندی بود که به گوشیهای پرچمدار هواوی اختصاص داده شده بود. تا سال ۲۰۱۲ در گوشیها از اندروید خام گوگل استفاده میشد و هواوی تا انتهای این سال، اولین رابط کاربری EMUI خود را معرفی کرد.
از دیگر اتفاقات مهمی که توسط برند هوآوی رخ داد تولید گوشی اسند میت با صفحه نمایش ۶.۱ اینچ بود، در حالیکه تا پیش از آن صفحه نمایش گوشیهای هوشمند هواوی حداکثر ۴.۷ اینچ بودند.
Asand mate مجهز به پنل IPS LCD، رزولوشن hd و باتری ۴۰۵۰ میلیآمپر ساعتی بود که این باتری مهمترین شاخصه گوشیهای سری میت شناخته میشد.
پس از مدت کوتاهی اولین گوشی پشتیبانیکننده از شبکه موبایل 4G به نام Huawei Asand P2 معرفی شد. این گوشی میتوانست سرعت دانلود فایل ۱۵۰ مگابایت بر ثانیه را فراهم کند که تنها شاخصه بارز آن به شمار میرفت. علاوهبر آن مجهز به تراشه چهار هستهای K3V2 بود که از بهترین تراشههای چهار هستهای در دنیا شناخته میشد.
نخستین گوشی هوشمند غیر اندرویدی هواوی در سال ۲۰۱۳ تحت عنوان Asand w1 رونمایی شد. این گوشی دارای سیستم عامل ویندوز بود و توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرد، همچنین یکسال پس از آن هواوی Y300II عرضه شد که دارای سیستم عامل فایرفاکس بود.
در سال ۲۰۱۴ یکی از بهترین و پرفروشترین گوشیهای هواوی به نام گوشی Asand p6 معرفی شد که ظاهر فوقالعاده زیبای آن توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرد. این گوشی دارای ضخامت ۶.۲ میلیمتری بود و درون آن تراشه K3V2 وجود داشت. شاخصه اصلی این گوشی، دوربین بسیار باکیفیت آن بود که به محبوبیت برند هواوی در بازار جهانی افزود؛ این اتفاق در حالی افتاد که تمام گوشیهای تولید شده هواوی تا پیش از آن دوربین بیکیفیتی داشتند.
از دیگر اتفاقات مهم در تاریخچه هواوی عرضه گوشی اسند پی ۷ است که به تراشههای سری کایرین مجهز بود. این تراشه دارای هستههای Cortex-A9 و یک پردازشگر گرافیکی جدید بود که به ۲۸ نانومتر بهبود پیدا کرد. این تراشه توسط شرکت HiSilicon طراحی شد که پس از آن از تراشه جدید به نام تراشه کایرین ۹۲۵ در تولید گوشی استند میت ۷ استفاده شد. این تراشه ۸ هستهای مجهز به هستههای Cortex-A15 و Cortex-A7 بود.
با افزایش فعالیت هواوی از سال ۲۰۱۴ تا امروز و تولید چیپستهای قوی از مدیاتک و کوالکام، این برند بهطور کامل استقلال یافت. در سال ۲۰۱۶ گوشی Huawei Honor 4X با تجهیز تراشه میانرده کایرین ۶۲۰ به بازار معرفی شد. این سری از گوشیهای هونور فروش قابلتوجهی را به خود اختصاص دادند.
در سال ۲۰۱۵ پسوند اسند از گوشیهای هواوی کنار رفت و گوشیهای جدیدی با نام Huawei P8، P8 Max و Mate 8 رونمایی شدند. این گوشیها شاخصههای مهمی نداشتند و تنها در مدل پی ۸ مکس از صفحه نمایش ۶.۸ اینچ بهره برده شده بود.
پس از آن در همان سال ۲۰۱۵ یکی دیگر از گوشیهای موفق و محبوب هواوی به نام Nexus 6P معرفی شد که دارای اندروید خام بود. در این گوشی از تراشه اسنپدراگون ۸۱۰ استفاده شده بود که سایر خصوصیات آن شامل نمایشگر ۵.۷ اینچ AMOLED، رزولوشن کیو اچ دی، بدنه تمام فلزی، اسپیکرهای استریو و دوربین باکیفیت میشد. همین ویژگیها باعث شد که این مدل به یکی از پرفروشترین محصولات هواوی تبدیل شود.
موبایلهای سری نوا در سال ۲۰۱۶ معرفی شدند که یکی از سریهای محبوب و موفق برند هواوی به شمار میروند. این گوشیها طراحی زیبا و عملکرد مناسبی دارند و دوربینهای باکیفیت را میتوان از نقاط قوت اصلی آنها دانست. علاوهبر آن از باتری با ظرفیت بالا، پردازندههای قوی و حافظههای کافی برخوردار هستند. بهطورکلی گوشیهای نوا ۳، نوا ۵ و نوا ۹ معروفترین مدلهای این برند هستند.
در سال ۲۰۱۶ گوشیهای فوقالعاده زیبا و با عملکرد عالی به نام P9 و P9 Plus توسط هواوی رونمایی شدند. این گوشیها دارای دوربین دوگانه توسعه یافته بودند که با همکاری شرکت لایکا طراحی شدند. هردو سنسورهای دوربین دارای رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل بودند که سنسور دوم برای عکاسی سیاه و سفید هنری تولید شده بود و این امکان را به کاربر میداد تا حین عکاسی در شب، عکسهای باکیفیتی تهیه کند.
از دیگر گوشیهای پرچمدار هواوی مدل Mate 9 Porsche Design است که ظاهر جذابی دارد و از نمایشگر AMOLED با انحنا طراحی شده. این مدل در بین گوشیهای هوشمند لوکس هواوی قرار گرفت و پس از آن گوشیهای دیگری مانند هواوی میت ۱۰ پورشه دیزاین و میت rs رونمایی شدند.
در سال ۲۰۱۹ مشکلاتی از قبیل تحریم شرکت هواوی بوجود آمد و این شرکت را تحتفشار قرار داد. با این حال در تاریخ ۲۴ فوریه همین سال هواوی گوشی Mate X را بهعنوان نخستین گوشی تاشو خود معرفی کرد. اما هواوی از طرف شرکت گوگل تحریم شد و نتوانست از خدمات آن استفاده کند و تصمیم گرفت اپلیکیشن خود را توسعه دهد.
گوشی آنر ۹ ایکس آخرین گوشی از کمپانی هواوی بود که از خدمات گوگل استفاده میکرد، پس از آن هواوی سیستم عامل انحصاری خود با نام Harmony OS را ایجاد کرد.
در سال ۲۰۲۰ هواوی با تولید موبایل P40 Pro Plus یکی از موفقترین گوشیهای تاریخ را عرضه کرد تا جایی که توانست فروش گوشی موبایل سامسونگ را شکست دهد. در سال ۲۰۲۱ هواوی میت ایکس ۲ بهعنوان نسل دوم گوشی تاشو این برند معرفی شد.
Mate X3 از جدیدترین گوشیهایی است که توسط هواوی تولید شده و در دسته گوشیهای تاشو قرار دارد. این گوشی امکانات فوقالعادهای دارد و از صفحه نمایش ۷.۷۸ اینچی از نوع OLED بهرهمند است. این گوشی برخلاف بدنه نازکی که دارد از باتری ۴۸۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد و یکی از بهترین باترهای گوشی هواوی شناخته میشود که میتواند یک روز کامل بدون نگرانی از اتمام شارژ فعالیت داشته باشد.
هواوی در بازار ایران تعداد قابلتوجهی از گوشیهای خود را به فروش رسانده است. تأمین قطعات موبایل هواوی و نمایندگیهای فروش قطعات هواوی ازجمله مواردیست که همواره مورد توجه کاربران بوده است.
این گوشیها هم همانند گوشیهای برندهای دیگر، با گذشت زمان دچار مشکلاتی میشوند و کاربران را وادار میکنند تا قطعات موبایل خود را تعویض کنند.
فروشگاه آنلاین قطعات موبایل آر ام جی اس ام یکی از واردکنندگان قطعات موبایل هواوی و سایر برندها در کشور شناخته میشود که به فروش قطعات موبایل، باتری و ابزار و لوازم موبایل میپردازد و چنانچه شما از همکاران و یا فعالان صنف موبایل باشید، میتوانید هر نوع کالایی را که نیاز دارید با قیمت همکاری از ما تهیه کنید.
باتوجه به اینکه گوشیهای موبایل هواوی و برندهای مربوط به آن توسط کاربران زیادی در ایران استفاده میشود، به طبع قطعات آنها نیز از فروش بالایی برخوردارست. یکی از چالشها هنگام خرید قطعات موبایل هواوی، اورجینال بودن آن است که باعث میشود عملکرد مفید گوشی افزایش پیدا کند. متأسفانه قطعات غیر اصل هواوی امروزه در بازار یافت میشود که لازمست خریدار هنگام خرید، برای تشخیص قطعات اصلی هواوی از غیر اصل به نکات زیر توجه کند:
گوشی موبایل هواوی از قطعات بسیار مختلفی تشکیل شده که هرکدام عملکرد خاصی در دستگاه دارند و خوشبختانه امکان تهیه و سفارش آنها از سایت Rmgsm.ir وجود دارد. این قطعات موبایل هواوی عبارتند از:
قیمت قطعات گوشی هواوی تحتتأثیر عوامل مختلفی است که مهمترین آنها عبارتند از:
یکی از موارد مهمی که میتواند روی قیمت قطعه هواوی اثرگذار باشد، مدل گوشی است که بسته به پرچمدار بودن و… میتواند قیمت متفاوتی داشته باشد.
تعداد قطعات هواوی بسیار متنوع است و هرکدام عملکرد متفاوتی دارند؛ طبیعتاً قطعاتی که نقش اساسیتری در گوشی دارند، قیمت بالاتری را هم به خود اختصاص میدهند.
استفاده از بهترین متریال و کیفیت بالای قطعات از دیگر عوامل تأثیرگذار در قیمت قطعات است. این نکته را به یاد داشته باشید قطعات اصل و اورجینال گرانتر از قطعات غیر اصل هستند و باید از خریداری قطعات ارزانقیمت جداً خودداری کنید. البته همانطور که اشاره شد، لازم به ذکرست که گران بودن قطعه لزوماً به معنای اصل بودن آن تلقی نمیشود.
از مهمترین عوامل تأثیرگذار دیگر در لیست قیمت قطعات هواوی، نرخ ارز است؛ بهخصوص که در ایران نرخ ارز با نوسانات بالایی همراه است و بر روی قیمت قطعات وارداتی اثر میگذارد.
گاهی اگر کالایی در بازار کمیاب شود، امکان اینکه قیمت آن قطعه گوشی در بازار بالا رود وجود دارد. این مورد صرفاً به گوشیهای قدیمی مربوط نمیشود و میتوان آن را برای گوشیهای هوشمند سری جدید هواوی هم در نظر گرفت.
عوامل متعددی روی قیمت قطعات موبایل هواوی تأثیرگذار است؛ مثلاً کیفیت محصول، مدل گوشی، نوع قطعه، تورم و وجود واسطه در فروش ازجمله موارد مهم است.
برای تشخیص قطعات اصلی هواوی از غیر اصل به نکاتی مانند بررسی بستهبندی و برچسب، کیفیت ساخت، عملکرد، شماره سریال، گارانتی، محل فروش و قیمت توجه کنید.
دلایل متعددی وجود دارد که برند هواوی در لیست برندهای پرطرفدار و محبوب در بازار گوشیهای هوشمند قرار میگیرد. این دلایل شامل تنوع محصولات، کیفیت بالا و نوآوری، طراحی جذاب، قیمت مناسب، پشتیبانی از فناوری 5G و پشتیبانی از خدمات و نرمافزار میشود. هوآوی با ترکیب نوآوری، کیفیت و طراحی جذاب به یکی از برندهای محبوب در بازار جهان تبدیل شده است.
بله؛ قیمت انواع قطعات موبایل هواوی در وبسایت آر ام جی اس ام بهروزرسانی میشود که از طریق جستجوی محصولات در سایت و مراجعه به صفحه هر محصول، قیمت و موجودی آن قابل مشاهده است.
برای دسترسی به لیست قیمت قطعات موبایل هواوی میتوانید با مراجعه به صفحه تماس با ما، با پشتیبان فروش وبسایت در ارتباط باشید.
از آنجا که فروشگاه اینترنتی آر ام جی اس ام در زمینه باتری موبایل، لوازم و قطعات موبایل ازجمله خرید و فروش قطعات هواوی فعالیت دارد، شما همکاران گرامی میتوانید برای انواع مدل گوشی هواوی و آنر و نوا، هر نوع قطعهای که نیاز داشته باشید را با قیمت همکاری از این فروشگاه تهیه کنید.
تمامی همکاران، تعمیرکاران و فعالان صنف موبایل میتوانند از وبسایت ما کالای مدنظر خود را با قیمت همکاری تهیه کنند. همچنین برای خرید عمده قطعات هواوی میتوان از Rmgsm اقدام کرد و طبق فرآیند تعریف شده، نسبت به خرید محصولات بهصورت عمده اقدام نمود.